Wij zijn aan het verbouwen! Inmiddels zijn we gestart met een grote verbouwing van onze showroom en kantoren. 

Wij zijn aan het verbouwen! Blijf hier op de hoogte van de vorderingen!

Inmiddels hebben wij al een start gemaakt met een grote verbouwing van onze showroom en kantoren. Dove Natuursteen blijft geopend en bereikbaar via telefoon en mail, voor al uw bestellingen en vragen. Er worden tijdelijke units geplaatst waarin u ons assortiment vensterbanken en dorpels etc. kunt bekijken en bestellen. 

 

Vandaag alweer de laatste impressie. Bij een nieuwe showroom hoort natuurlijk ook een showtuin.

 

Dag 7. Natuurlijk mag de vernieuwde urn- en grafmonumenten showroom niet achterblijven.

 

Meer zien?

Bekijk onze Facebook pagina en volg ons!

Afspraak maken?

Indien u een afspraak wenst te maken voor een graf- of urn monument, helpen u graag verder in onze showroom aan de Greune 32 te Haaksbergen. Belt of mailt u ons dan wel even van te voren, want wij moeten vanuit Enschede naar Haaksbergen komen om u daar te adviseren.

U kunt onze adviseur, dhr. Jacob van de Goor, bereiken op telefoonnummer 053-4315819 of op zijn mobiele nummer 06-41128466 of per mail via vdgoor@dove-natuursteen.nl.

Ook is de mogelijkheid om de afspraak te maken in onze vestiging in Winterswijk.

Daar kunt u onze adviseur, dhr. Robert Colstee, bereiken op telefoonnummer 0543-512044 – keuze 1 of via het e-mailadres: monumenten@corbeel-greven.nl. De showroom in Winterswijk is aan de Rondweg Zuid 13. 

Bezoek onze showroom in Groenlo

Voor het uitzoeken van keramische, PVC/laminaat of natuursteen vloeren, willen wij u tijdelijk doorverwijzen naar de showroom van ons zusterbedrijf Betting Ressing Tegels en Natuursteen aan de Redoute 16 in Groenlo. Bel voor een afspraak naar 0544-476170 of mail naar verkoop@bettingressing.nl.

Wij verheugen ons op uw bezoek en zullen u via sociale media en deze pagina op de hoogte houden van onze bouwvorderingen.